Autorităţile germane verifică dacă Ford utilizează sisteme de manipulare a emisiilor/ Ford neagă

Ministerul german al Transporturilor a demarat verificări pentru a stabili dacă vehicule fabricate de compania Ford utilizează softuri neautorizate pentru manipularea emisiilor poluante, afirmă surse citate de publicaţia Wirtschaftswoche.

3225 afișări
Imaginea articolului Autorităţile germane verifică dacă Ford utilizează sisteme de manipulare a emisiilor/ Ford neagă

Autorităţile germane verifică dacă Ford utilizează sisteme de manipulare a emisiilor/ Ford neagă (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Ministerul german al Transporturilor a cerut Autorităţii de reglementare rutieră (KBA) să investigheze dacă există softuri pentru manipularea emisiilor poluante la motoarele diesel montate pe vehicule marca Ford Mondeo.

Directorul filialei germane a companiei Ford, Gunnar Herrmann, a dat asigurări că "nu este utilizat niciun dispozitiv ilegal".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici