Explozie la o mină din Germania: 30 de mineri salvaţi. Autorităţile investighează cazul

Poliţia a pornit o investigaţie pentru a determina explozia izbucnită într-o mină din regiunea oraşului Teutschenthal, în urma căreia până la 30 de mineri au rămas blocaţi, relatează site-ul agenţiei Dpa.

209 afișări
Imaginea articolului Explozie la o mină din Germania: 30 de mineri salvaţi. Autorităţile investighează cazul

Autorităţile investighează cazul incidentului din mina din Germania

Doi mineri de 24 şi 44 de ani au fost răniţi în urma incidentului şi transportaţi la spital. Un purtător de cuvânt al poliţiei a informat că cei doi nu se află în stare gravă.

Autorităţile locale au demarat o anchetă pentru a stabili dacă explozia a fost intenţionată sau reprezintă un accident.

Până la 30 de mineri au rămas blocaţi în urma unei explozii produse vineri într-o mină din regiunea oraşului Teutschenthal, în estul Germaniei. Aceştia au fost recuperaţi ulterior de echipele de salvare.

Taguri:
germania,
mină,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici