Avertizare de "freezing rain" în Ungaria

Serviciul naţional de meteorologie a emis pentru sâmbătă cod portocaliu, valabil în cea mai mare parte a Ungariei, din cauza fenomenului "freezing rain".

523 afișări
Imaginea articolului Avertizare de "freezing rain" în Ungaria

Avertizare de "freezing rain" în Ungaria (Imagine: Vicentiu Horincar/Arhiva Mediafax Foto)

Avertizarea, care anticipează că fenomenul va dura între una şi trei ore, a fost emisă pentru Budapesta, comitatul Borsod-Abauj-Zemplen din nord-est, comitatul Nograd din nord şi Heves din est.

Pentru cele trei comitate a fost emis cod roşu, deoarece se aşteaptă ca ploaia să formeze un strat de gheaţă de cinci milimetri.

Persoanele din zonele afectate sunt rugate să rămână în casele lor sau să îşi amâne călătoriile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici