Avion fără pilot, interceptat deasupra oraşului New York, după ce era să lovească un elicopter

Un avion fără pilot a fost interceptat în cursul nopţii de luni spre marţi deasupra oraşului New York, aparatul fiind aproape de o coliziune cu un elicopter al poliţiei, în anchetă fiind reţinuţi doi suspecţi.

486 afișări
Imaginea articolului Avion fără pilot, interceptat deasupra oraşului New York, după ce era să lovească un elicopter

Avion fără pilot, interceptat deasupra oraşului New York, după ce era să lovească un elicopter (Imagine: Hepta)

Incidentul a avut loc în cartierul new-yorkez Manhattan. O dronă a fost observată zburând la altitudinea de circa 250 de metri, deasupra Râului Hudson, în zona Podului George Washington. Aparatul de tip DGI Phantom 2 a fost aproape de o coliziune cu un elicopter al poliţiei, relatează New York Daily News.

Doi bărbaţi - Wilkins Mendoza, în vârstă de 34 de ani, şi Remy Castro, în vârstă de 23 de ani, - au fost reţinuţi în acest caz, fiind acuzaţi de pilotarea neautorizată a aparatului.

Procurorii nu au cerut plasarea în arest preventiv a celor doi suspecţi, aceştia urmând să fie cercetaţi în libertate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici