Avionul lui Blinken a avut probleme tehnice. El a mers de la Paris la Bruxelles cu maşina

  • Avionul secretarului de stat american Antony Blinken a avut probleme tehnice.
  • Delegaţia americană a fost nevoită să meargă cu maşina de la Paris la Bruxelles.
  • Avionul a mai avut probleme în luna ianuarie.
198 afișări
Imaginea articolului Avionul lui Blinken a avut probleme tehnice. El a mers de la Paris la Bruxelles cu maşina

Delegaţia secretarului de stat american a fost nevoită să folosească maşinile de la Paris la Bruxelles pentru a participa la întâlnirea de miercuri a miniştrilor de externe NATO, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat, potrivit Sky News.

Planul a fost schimbat deoarece avionul american a avut o problemă mecanică.

Distanţa între Paris şi Bruxelles se parcurge în aproximativ patru ore.

În luna ianuarie, Blinken a fost blocat pentru scurt timp în staţiunea elveţiană Davos, tot in cauza unei probleme cu avionul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici