Ayatollahul Iranului a folosit un iPhone pentru a transmite un mesaj în care cere interzicerea importurilor de produse Apple

Contul de Twitter aparţinând Ayatollahului, liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a postat un tweet în care cere guvernului iranian să pună capăt importurilor de „smartphone-uri americane de lux”. Mesajul postat pe reţeaua de socializare a fost trimis de pe un iPhone.

1133 afișări
Imaginea articolului Ayatollahul Iranului a folosit un iPhone pentru a transmite un mesaj în care cere interzicerea importurilor de produse Apple

Ayatollahul Iranului a folosit un iPhone pentru a transmite un mesaj în care cere interzicerea importurilor de produse Apple

Un mesaj de boicotare a produselor americane a fost publicat duminică pe contul de Twitter în limba rusă al lui Khamenei. Ayatollah-ul are mai multe conturi de Twitter în mai multe limbi, inclusiv engleză, arabă, franceză şi spaniolă.

"Producţia Nat'l este esenţială pentru ocuparea forţei de muncă, bunăstare, reducerea inflaţiei şi creşterea puterii monedei naţionale", se arată în mesajul lui Khamenei. "Un obstacol în calea producţiei îl reprezintă importurile inutile, precum produsele de lux. Anul trecut, s-au cheltuit o jumătate de miliard de dolari pentru a importa un anumit brand de telefoane mobile de lux din SUA. Guvernul trebuie să oprească acest lucru", se arată în continuare.

Tweet-uri similare au fost trimise pe mai multe conturi ale lui Khamenei, dar contul în limba rusă a folosit un iPhone pentru a face acest lucru. Tweetul englez a fost trimis prin intermediul aplicaţiei web Twitter. Alte tweet-uri au fost anterior trimise folosind telefoane cu sistem de operare Android, scrie Newsweek.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici