Barack Obama, după atentatele din Bruxelles: "SUA sunt solidare cu Belgia. Vom face tot ce este necesar pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe autori" - VIDEO

Statele Unite sunt alături de Belgia în contextul atacurilor teroriste de la Bruxelles, soldate cu 31 de morţi, a anunţat preşedintele american, Barack Obama, aflat în vizită în Cuba.

1183 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, după atentatele din Bruxelles: "SUA sunt solidare cu Belgia. Vom face tot ce este necesar pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe autori" - VIDEO

Barack Obama, după atentatele din Bruxelles: "SUA sunt solidare cu Belgia. Vom face tot ce este necesar pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe autori"

"Statele Unite sunt solidare cu Belgia; condamnăm aceste atacuri odioase care au vizat oameni nevinovaţi", a declarat Barack Obama, citat de ABC News.

"Vom face tot ceea ce este necesar pentru aducerea în faţa justiţiei a autorilor atacurilor teroriste din Belgia. Întreaga lume trebuie să fie unită în faţa pericolului terorist", a subliniat liderul american.

Cel puţin 31 de persoane au fost ucise, iar alte 200 au fost rănite în atacurile teroriste care au avut loc marţi în regiunea Bruxelles.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici