Barack Obama îl compară pe Mitt Romney cu un antrenor sportiv sortit eşecului

Preşedintele SUA, Barack Obama, l-a comparat pe adversarul său republican Mitt Romney cu un antrenor sportiv sortit eşecului.

136 afișări
Imaginea articolului Barack Obama îl compară pe Mitt Romney cu un antrenor sportiv sortit eşecului

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

"Domnul Romney a spus că va fi antrenorul care va aduce succesul Statelor Unite. Dar problema este că toată lumea cunoaşte deja strategia sa. În ultima vreme, Romney a propus creşterea impozitelor în medie cu 2.000 de dolari pentru familiile cu copii, oferind în schimb cadouri fiscale multimilionarilor", a precizat liderul de la Casa Albă.

"În plus, a propus şi ceva apoteotic: înlocuirea asigurărilor medicale pentru persoane vârstnice cu un sistem de cupoane", a spus Obama.

Preşedintele democrat l-a îndemnat pe Mitt Romney şi pe candidatul republican la funcţia de vicepreşedinte, Paul Ryan, să abandoneze această strategie politică. "Este clar că nu pot câştiga cu aceste lucruri", a încheiat Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici