Barack Obama, în vizită la Colosseum: "Este mai mare decât unele terenuri de baseball. Este remarcabil" - FOTO

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost mirat de amploarea Colosseumului, exclamând cu mirare că este "mai mare decât unele terenuri de baseball", în cursul vizitei efectuate joi la Roma.

442 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, în vizită la Colosseum: "Este mai mare decât unele terenuri de baseball. Este remarcabil" - FOTO

Barack Obama, în vizită la Colosseum: "Este mai mare decât unele terenuri de baseball. Este remarcabil" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este mai mare decât unele terenuri de baseball", a exclamat Obama la Colosseum, unde a petrecut circa o jumătate de oră, adresând numeroase întrebări ghidului.

În cursul vizitei efectuate în capitala Italiei în 2009, Obama nu a avut timp să viziteze Colosseumul, arenă finalizată în anul 80 d.Hr., în timpul împăratului Titus.

"Trebuie verificat câte persoane încap. Este remarcabil, incredibil", a adăugat preşedintele SUA, citat de AFP.

Barack Obama s-a întâlnit cu premierul Italiei, Matteo Renzi. "Am fost impresionat de energia şi viziunea lui Matteo. Are o seriozitate şi o ambiţie a ideilor şi cred că spiritul şi energia poporului italian pot fi folosite într-un mod bun pentru Italia şi pentru Europa. Este un lucru minunat să vedem această nouă generaţie de oameni politici afirmându-se", a declarat Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici