Barack Obama va susţine un discurs la Poarta Brandenburg din Berlin

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, va rosti un discurs la 19 iunie la Poarta Brandenburg din Berlin, mergând pe urmele predecesorilor săi John Kennedy şi Ronald Reagan, a anunţat miercuri Casa Albă.

117 afișări
Imaginea articolului Barack Obama va susţine un discurs la Poarta Brandenburg din Berlin

Barack Obama va susţine un discurs la Poarta Brandenburg din Berlin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obama, a cărui vizită în Germania a fost deja anunţată, va vorbi despre "legăturile solide" dintre Statele Unite şi această ţară, a precizat preşedinţia americană într-un comunicat.

În 2008, pe când era senator, Obama a rostit un discurs la Berlin în faţa a 200.000 de persoane, un fapt fără precedent într-o campanie electorală prezidenţială americană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici