Bărbat înarmat şi suspectat că şi-a ucis familia, dat în urmărire de către poliţie în SUA

Un bărbat înarmat, suspectat că şi-a ucis soţia şi cele două fiice, după care a fugit, a fost dat în urmărire miercuri, în California (vest), a anunţat poliţia.

145 afișări
Imaginea articolului Bărbat înarmat şi suspectat că şi-a ucis familia, dat în urmărire de către poliţie în SUA

Bărbat înarmat şi suspectat că şi-a ucis familia, dat în urmărire de către poliţie în SUA

Shane Franklin Miller, în vârstă de 45 de ani, este suspectat că a ucis-o prin împuşcare pe soţia sa, Sandy, în vârstă de 34 de ani, şi pe cele două fiice, în vârstă de opt şi, respectiv, patru ani, marţi, în localitatea Shingletown, în nordul statului.

"Miller este considerat înarmat şi periculos", a declarat poliţia din comitatul Shasta. O urmărire la nivel naţional a fost declanşată, însă cercetările se concentrează, pentru moment, în această regiune, la aproximativ 370 de kilometri nord de San Francisco.

Mai multe şcoli au fost închise, potrivit unei publicaţii locale, Times-Standard, care scrie că suspectul şi-a retras fiicele de la o şcoală publică în urmă cu trei-patru săptămâni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici