Benjamin Netanyahu se va întâlni cu Barack Obama, pe 3 martie, la Washington

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, se va întâlni pe 3 martie, la Washington, cu preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, pe agenda discuţiilor fiind criza nucleară iraniană şi procesul de pace din Orientul Mijlociu, anunţă Casa Albă.

99 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu se va întâlni cu Barack Obama, pe 3 martie, la Washington

Benjamin Netanyahu se va întâlni cu Barack Obama, pe 3 martie, la Washington (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele Obama va avea bucuria de a discuta cu premierul israelian despre negocierile israelo-palestiniene, despre evoluţiile din Iran şi despre alte dosare regionale prioritare", a declarat Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Biroul lui Netanyahu a anunţat că acesta va merge la Washington pentru a analiza "mijloacele de a împiedica Iranul să producă arme nucleare şi pentru avansarea procesului de pace cu palestinienii".

Duminică, Netanyahu aprecia că relaxarea sancţiunilor internaţionale impuse Iranului este "contraproductivă", ajutând regimul islamist de la Teheran să "amplifice agresivitatea pe scena internaţională".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici