Bilanţul atacului din Noua Zeelandă a ajuns la 50 de morţi

Bilanţul atacurilor armate comise la moschei din oraşul neozeelandez Christchurch a ajuns la 50 de morţi, a anunţat sâmbătă seară şeful Poliţiei naţionale, Mike Bush, citat de CNN.

616 afișări
Imaginea articolului Bilanţul atacului din Noua Zeelandă a ajuns la 50 de morţi

Bilanţul atacului din Noua Zeelandă a ajuns la 50 de morţi

Bilanţul comunicat anterior de autorităţi era de 49 de morţi.

Numărul persoanelor rănite în atacurile armate care au vizat moscheile Al Noor şi Linwood este tot de 50, dintre care două sunt în stare critică. În total, 36 de persoane rămân spitalizate.

Brenton Harris Tarrant, în vârstă de 28 de ani, este considerat autorul atacului şi este singurul suspect rămas în detenţie. Alţi trei indivizi care erau suspectaţi de complicitate nu au fost implicaţi în atacuri, a precizat Mike Bush.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici