Bilanţul persoanelor moarte de frig în Rusia într-o săptămână a ajuns la 56

Alte două persoane au murit în ultimele 24 de ore în Rusia, din cauza unor temperaturi extrem de scăzute înregistrate în această ţară, bilanţul valului de frig ajungând într-o săptămână la 56 de morţi.

177 afișări
Imaginea articolului Bilanţul persoanelor moarte de frig în Rusia într-o săptămână a ajuns la 56

Bilanţul persoanelor moarte de frig în Rusia într-o săptămână a ajuns la 56 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"În ultimele 24 de ore, 153 de persoane au fost afectate de ger, 58 au fost spitalizate, iar două au murit", anunţă o sursă medicală citată de agenţia RIA Novosti.

În total, de la venirea valului de frig, 371 de persoane au fost spitalizate, iar 56 au murit.

Începând de la 14 decembrie, temperaturile au coborât sub minus 20 de grade Celsius la Moscova şi au atins aproximativ minus 50 de grade Celsius în anumite regiuni din Siberia. Serviciile meteorologice prevăd că valul de frig ar putea să dureze până la începutul săptămânii viitoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici