Binali Yildirim, premierul Turciei: Rezultatul referendumului este o "nouă pagină pentru democraţia" Turciei

Rezultatul referendumului din Turcia reprezintă "o nouă pagină pentru democraţia ţării", afirmă premierul Binali Yildirim, citat de presa turcă.

2175 afișări
Imaginea articolului Binali Yildirim, premierul Turciei: Rezultatul referendumului este o "nouă pagină pentru democraţia" Turciei

Binali Yildirim, premierul Turciei: Rezultatul referendumului este o "nouă pagină pentru democraţia" Turciei

"Este o nouă pagină pentru democraţia ţării. Suntem o singură ţară, o singură naţiune", a declarat premierul Turciei, după adoptarea proiectului de introducere a sistemului prezidenţial.

"Toată lumea trebuie să rămână sigură că vrem pacea ţării noastre; mulţumim pentru voturi, le vom folosi în cel mai bun mod posibil", a spus şeful Guvernului de la Ankara.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici