BMW Gina, o maşină ce pare să prindă "viaţă". Farurile clipesc şi forma caroseriei se schimbă

  • În Munich, un BMW ascuns într-un depozit este scos la lumină.
  • Este vorba despre BMW Gina, un model cu înveliş mişcător.
  • Maşina pare vie – farurile ei ,,clipesc” precum ochii.
5601 afișări
Imaginea articolului BMW Gina, o maşină ce pare să prindă "viaţă". Farurile clipesc şi forma caroseriei se schimbă

Supercar Blondie, YouTube

După ce a prezentat în ianuarie 2023 un prototip care îşi poate schimba culoarea, BWM prezintă un model ce pare să fie viu.

Pe canalul Supercar Blondie, Sergi prezintă BMW Gina, o maşină scoasă la iveală după ce a fost depozitată câţiva ani.

Este un model inedit, cu noi idei de design. BMW Gina este înfăşurat cu o ţesătură numită poliuretan care poate face uşile, farurile şi caroseria să fie mişcătoare. 

,,Aceasta este BMW Gina! Uite, poţi chiar să vezi cutia toracică. Nu este nebunesc? În regulă, staţi mai în spate, sunteţi gata pentru asta? Priviţi! Farurile secrete!
Care sunt minunate. Ce este şi mai mişto este că poţi să schimbi literlamente întreaga caroserie. Sunteţi gata? Vrei să schimbi forma caroseriei?

Uită-te la asta, e nebunie! Deci cea ce se întâmplă aici nu poate să facă practic o maşină normală. Ce se întâmplă este că maşina asta este înfăşurată într-un material elastic, vezi literlamente cum sare şi interiorul are aceste caneluri, vezi aceste linii? Şi acestea sunt mobile",exclamă influencerul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici