Bombardamente ruseşti la Sumî - o persoană a murit

O persoană a murit în urma bombardamentelor ruseşti care au vizat regiunea ucraineană Sumî, anunţă autorităţile ucrainene.

227 afișări
Imaginea articolului Bombardamente ruseşti la Sumî -  o persoană a murit

Administraţia militară ucraineană susţine că trupele ruseşti au bombardat şase comunităţi din regiune în ultimele 24 de ore.

Potrivit oficialilor, au fost bombardate comunităţile Velyka Pysarivka, Bilopillia, Yunakivka, Khotin, Esman şi Novoslobidske, potrivit Sky News.

Militarii au înregistrat 65 de lovituri de artilerie şi mortiere.

În urma bombardării satului Pavlivka din comunitatea Bilopillia o persoană a murit şi o locuinţă, un depozit şi o reţea electrică au fost avariate.

Regiunea Sumî este situată la graniţa de nord-est a Ucrainei şi a fost atacată frecvent de ruşi în ultimul an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici