Britanicii care vor primi refugiaţi vor fi răsplătiţi cu bani lunar de la guvern în semn de mulţumire

Secretarul de stat Michael Gove a vorbit despre o schemă de ajutor pentru a-i ajuta pe ucrainienii care fug din calea războiului pornit de către Putin.

4411 afișări
Imaginea articolului Britanicii care vor primi refugiaţi vor fi răsplătiţi cu bani lunar de la guvern în semn de mulţumire
Familiile britanice care se implică în proiectul „Case pentru ucrainieni” şi primesc refugiaţi în casele lor pentru cel puţin şase luni şi fără chirie, vor primi 350 de lire lunar în semn de mulţumire de la guvern, conform SkyNews.
 
Miniştrii britanici speră ca proprietarii de case, patronii de hoteluri, şi cei care au Airbnb-uri să susţină schema şi astfel, cât mai mulţi oameni să participe. 
 
Ajutorul este într-adevăr, necesar. 
 
Sâmbătă, Germania a anunţat că va prelua 2.500 de refugiaţi ucraineni din Republica Moldova, iar Franţa, că va primi 2.500 de refugiaţi ucraineni din Republica Moldova. 
 
Vineri, şi România a anunţat instituirea unui ajutor de la stat pentru cei care găzduiesc refugiaţi: 20 de lei în fiecare zi pentru hrana unui om  
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici