Bud, primul uragan al sezonului, a atins categoria a doua în largul coastelor Mexicului

"Bud", primul uragan din acest sezon din estul Pacificului, a atins categoria a doua, în largul coastelor mexicane, a anunţat joi Centrul Naţional american al Uraganelor (NHC).

109 afișări
Imaginea articolului Bud, primul uragan al sezonului, a atins categoria a doua în largul coastelor Mexicului

Bud, primul uragan al sezonului, a atins categoria a doua în largul coastelor Mexicului (Imagine: NHC)

Uraganul, cu rafale de vânt în vârtej care ating 165 de kilometri pe oră, se afla la aproximativ 445 de kilometri de oraşul Manzanillo, dar nu ameninţa, pentru moment, continentul.

Totodată, NHC a emis o alertă de futună tropicală într-o zonă cuprinsă între Punto San Telmo şi La Fortuna, în următoarele 48 de ore.

Uraganul se deplasa către nord, cu o viteză de 13 kilometri pe oră şi nu urma să se apropie de coastele Mexicului până vineri, când ar urma să piardă uşor din putere.

Valuri importante, produse de furtună, "periculoase" în special pentru surferi, erau aşteptate de-a lungul anumitor porţiuni ale coastelor de sud şi sud-vest ale Mexicului, joi, în cursul zilei, a adăugat institutul american.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici