Bulgaria speră ca Rusia să livreze gaze naturale direct prin Marea Neagră

Bulgaria se aşteaptă ca propunerea de a li se livra în mod direct gaze natural din Rusia, prin Marea Neagră, să fie reexaminată, a declarat luni preşedintele Rumen Radaev, în cadrul unei întâlniri cu premierul rus Dmitri Medvedev, relatează site-ul agenţiei Tass.

448 afișări
Imaginea articolului Bulgaria speră ca Rusia să livreze gaze naturale direct prin Marea Neagră

Bulgaria speră ca Rusia să livreze gaze naturale direct prin Marea Neagră

Radaev a declarat că furnizarea securităţii energiei este foarte importantă pentru Sofia şi pentru întreaga Uniune Europeană.

"Sper ca guvernele noastre să ia în considerare posibilitatea de a livra direct gaz natural din Rusia prin Marea Neagră", a afirmat Radev.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici