Caii Reginei, scoşi la licitaţie: Regele Charles va vinde 14 exemplare

Regele Charles al III-lea va vinde o parte dintre caii de curse pe care i-a moştenit de la mama sa, regina Elisabeta, pasionată de creşterea cailor şi de curse, scrie BBC

1353 afișări
Imaginea articolului Caii Reginei, scoşi la licitaţie: Regele Charles va vinde 14 exemplare

Caii Reginei, scoşi la licitaţie: Regele Charles va vinde 14 exemplare

Casa de licitaţii Tattersalls din Newmarket a anunţat că va vinde luni 14 dintre "iepele de prăsilă" ale Reginei Elisabeta a II-a.

Purtătorul de cuvânt al casei Tattersall, Jimmy George, a declarat: "Nu este nimic ieşit din comun. În fiecare an vând cai. Regina avea iepe de prăsilă proprii, le creştea şi le vindea. Nu-i poţi păstra pe toţi".

Jimmy George a spus că vânzarea cailor reginei nu simbolizează sfârşitul legăturii Casei Regale cu cursele de cai.

El a spus: "În fiecare an, proprietarii vând acţiuni. Majestatea Sa face doar ceea ce fac proprietarii".

Regina a moştenit de la tatăl ei, Regele George al VI-lea, Royal Stud, un centru de creştere a cailor de curse de la Sandringham, care a produs mulţi cai câştigători.

Managerul de curse al reginei, John Warren, a declarat anterior că caii reprezintă o "refugiu extraordinar" de la alte îndatoriri şi că sprijinul reginei a fost un impuls major pentru cursele britanice. "Sunt sigur că, dacă regina nu ar fi fost crescută ca monarh, şi-ar fi găsit o vocaţie cu caii. Era pur şi simplu în ADN-ul ei", a spus el.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici