Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn a depus plângere împotriva ziarului New York Post

Camerista care îl acuză pe fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn a depus plângere împotriva tabloidului american New York Post după articolul în care este acuzată de prostituţie, anunţă avocatul ei, Kenneth Thompson.

334 afișări
Imaginea articolului Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn a depus plângere împotriva ziarului New York Post

Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn a depus plângere împotriva ziarului New York Post (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am depus plângere împotriva New York Post după afirmaţiile că s-ar ocupa cu prostituţia", a precizat Thompson.

Potrivit New York Post, camerista care îl acuză de agresiuni sexuale pe fostul director al FMI Dominique Strauss-Kahn ar lucra şi ca prostituată, pentru clienţii hotelului Sofitel din New York.

Potrivit surselor citate de New York Post, detectivii lui Strauss-Kahn au descoperit, de asemenea, dovezi potrivit cărora ea făcea parte dintr-o schemă piramidală care viza imigranţi din ţara sa de origine, Guineea.

În acest context, procurorii americani au anunţat că ar putea fi de acord cu retragerea acuzaţiilor formulate împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, la următoarea audiere sau chiar mai devreme. Conform unor surse, credibilitatea cameristei care l-a acuzat pe fostul director FMI de agresiune sexuală este foarte redusă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici