Carne de cal, descoperită în Cehia în chiftele produse pentru Ikea

Inspectorii cehi au descoperit carne de cal în chiftelele produse în Suedia pentru Ikea, cel mai mare retailer de mobilier din lume.

412 afișări
Imaginea articolului Carne de cal, descoperită în Cehia în chiftele produse pentru Ikea

Carne de cal, descoperită în Cehia în chiftele produse pentru Ikea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Administraţia veterinară din Cehia a anunţat că un kilogram de chiftele congelate au fost etichetate ca fiind de vită şi porc. În total, 760 de kilograme de chiftele au fost retrase înainte de a fi puse în vânzare, relatează Sky News

Un purtător de cuvânt al institutului a declarat că nu ştie dacă chiftelele au fost distribuite şi în alte ţări europene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici