Carne veche de şase ani, servită în cantinele unor şcoli din Statele Unite

Elevii unor şcoli elementare din statul american Tennessee au primit la cantine carne veche de şase ani, autorităţile declanşând o investigaţie în acest caz, informează Fox News.

532 afișări
Imaginea articolului Carne veche de şase ani, servită în cantinele unor şcoli din Statele Unite

Carne veche de şase ani, servită în cantinele unor şcoli din Statele Unite

Elevii mai multor şcoli din comitatul Hawkins (statul Tennessee) au mâncat la cantine alimente preparate cu carne de porc din anul 2009.

Carnea a fost ţinută în congelatoare timp de şase ani, iar acum a fost dezgheţată şi gătită.

"Sunt dezamăgit că sistemul şcolar poate permite o astfel de situaţie. Nu pot înţelege de ce păstrăm carne atât de veche", a declarat Michael Herrell, comisarul comitatului Hawkins.

Autorităţile americane au declanşat o anchetă în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici