Câteva zeci de persoane au ocupat nunţiatura din Paris în semn de susţinere faţă imigranţi ilegali

Câteva zeci de persoane au ocupat, luni, începând cu ora 09.30 GMT (11.30 ora României), nunţiatura (reprezentanţa diplomatică a Vaticanului) din Paris, în semn de susţinere faţă de o mişcare a imigranţilor ilegali, cerând regularizarea situaţiei lor, au anunţat organizatorii.

118 afișări
Imaginea articolului Câteva zeci de persoane au ocupat nunţiatura din Paris în semn de susţinere faţă imigranţi ilegali

Câteva zeci de persoane au ocupat nunţiatura din Paris în semn de susţinere faţă imigranţi ilegali

Acest fapt a fost confirmat pentru AFP de nunţiatură, fără alte comentarii.

Acţiunea are ca scop să atragă atenţia asupra grevei foamei organizate de câteva săptămâni de aproximativ 50 de imigranţi ilegali din Lille (nord).

La Lille, o manifestaţie la care au participat câteva sute de persoane a avut loc la 22 decembrie, pentru susţinerea acestor persoane aflate ilegal în Franţa, care fuseseră evacuate cu o zi înainte dintr-o biserică şi care susţineau că sunt în greva foamei de două luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici