Caz controversat în SUA: O judecătoare şi-a ucis prietenul cu 27 de lovituri de cuţit, l-a împuşcat în cap şi i-a tăiat gâtul - VIDEO

O americană în vârstă de 32 de ani a fost găsită vinovată de crimă, miercuri, în Arizona, pentru uciderea prietenului său cu lovituri de cuţit, în urma unui proces de senzaţie, foarte urmărit timp de mai multe luni în America, implicând sex, minciuni şi violenţă.

2444 afișări
Imaginea articolului Caz controversat în SUA: O judecătoare şi-a ucis prietenul cu 27 de lovituri de cuţit, l-a împuşcat în cap şi i-a tăiat gâtul - VIDEO

Caz controversat în SUA: O judecătoare şi-a ucis prietenul cu 27 de lobituri de cuţit, l-a împuşcat în cap şi i-a tăiat gâtul (Imagine: CNN)

Jodi Arias era acuzată de asasinarea, în 2008, a prietenului său Travis Alexander, la vârsta de 30 de ani, într-un atac deosebit de violent, în care victima a fost lovită cu cuţitul de 27 de ori, a fost împuşcată în cap şi i s-a tăiat gâtul.

Aflată în boxa acuzaţilor din ianuarie, într-un tribunal din Phoenix, Jodi Arias a pledat că s-a aflat în legitimă apărare. Însă juriul nu a reţinut acest argument, considerând că este vorba despre un omor intenţionat.

Tânăra, afectată de prezentarea verdictului, riscă pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate timp de 25 de ani.

O mulţime de oameni era prezentă în faţa tribunalului, iar procesul a fost transmis în direct de televiziuni americane.

Juriul a ascultat, în timpul audierilor, numeroase detalii despre viaţa sexuală a cuplului format de Jodi şi Travis. Ea a spus că s-a dus la domiciliul prietenului său pe 4 iunie 2008 pentru a face sex, dar că vizita s-a transformat într-o dispută ce a condus la tragedie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici