Cazul Madeleine McCann: Poliţia britanică crede că fetiţa dispărută în Portugalia în 2007 ar putea fi în viaţă

Poliţia britanică a anunţat miercuri că ea "crede" că Madeleine McCann, o fetiţă britanică dată dispărută în mai 2007 în Portugalia, ar putea fi în viaţă, solicitând autorităţilor portugheze să redeschidă ancheta în acest caz.

624 afișări
Imaginea articolului Cazul Madeleine McCann: Poliţia britanică crede că fetiţa dispărută în Portugalia în 2007 ar putea fi în viaţă

Madeleine McCann (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noi credem sincer că este posibil ca fata să fie în continuare în viaţă", a declarat inspectorul Andy Redwood pentru jurnalişti.

Poliţiştii britanici, care au procedat la o reexaminare a elementelor de anchetă în strânsă colaborare cu colegii lor portughezi, au anunţat că au descoperit 195 de noi "piste".

Ei au difuzat, de asemenea, o fotografie a fetiţei, "actualizată" cu ajutorul unui program pe calculator, cu scopul de a oferi un portret al fetei la vârsta de nouă ani.

Maddie a dispărut la 3 mai 2007, la câteva zile după ce a împlinit vârsta de patru ani, din apartamentul de la Praia da Luz, în sudul Portugaliei, unde familia sa îşi petrecea vacanţa, în timp ce părinţii săi se aflau la restaurant.

"Colegii mei (poliţişti) din Portugalia vor să redeschidă cazul", a adăugat Andy Redwood. Însă decizia aparţine autorităţilor judiciare portugheze, a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici