Ce se întâmplă noaptea pe aeroportul Heathrow din Londra: Roboţii omoară virusul

  • Noaptea, pe aeroportul Heathrow din Londra vor lucra roboţi de curăţenie.
  • Aceştia vor folosi raza ultraviolete pentru a ucide virusul şi bacteriile.
  • Săptămâna trecută, Marea Britanie a ridicat carantina pentru persoanele care aterizează din 74 de ţări şi teritorii.
4818 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă noaptea pe aeroportul Heathrow din Londra: Roboţii omoară virusul

Sursa FOTO: Profimedia

Odată cu relaxarea restricţiilor de călătorie, englezii s-au gândit la noi măsuri de prevenţie pentru a limita transmiterea virusului SARS-COV-2 . Prin urmare, pe aeroportul Heathrow din Londra vor fi utilizaţi roboţi de curăţenie, scrie Bloomberg.

Roboţii vor lucra noaptea şi vor folosi raze ultraviolete pentru a ucide virusul şi bacteriile, spun reprezentanţii aeroportului care nu au menţionat câte dispozitive de acest gen au fost alocate.

Aeroportul instalează, de asemenea, o tehnologie UV pentru a dezinfecta balustradele de la scara rulantă şi totodată au implementat metoda de auto-curăţare a suprafeţelor care sunt atinse deseori, cum ar fi butoanele liftului.

„O sută de lucrători au fost recalificaţi ca „tehnicieni de igienă” pentru a monitoriza eficacitatea noilor tehnologii şi pentru a răspunde la întrebările pasagerilor”, spun reprezentanţii aeroportului Heathrow.

Săptămâna trecută, Marea Britanie a ridicat carantina pentru persoanele care aterizează din 74 de ţări şi teritorii. Heathrow a declarat luni că numărul de persoane care trece prin aeroport a scăzut cu 95% în luna iunie faţă de anul trecut din aceeaşi perioadă.

Marea Britanie a confirmat aproape 300.000 de cazuri de coronavirus şi peste 45.000 de decese.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici