Cel puţin 100 de morţi în confruntări militare produse în ultimele zile în Siria

Cel puţin 100 de militari şi combatanţi au murit în confruntările care au avut loc în nordul Siriei în ultimele zile, în contextul în care armata siriană a ajuns în apropierea unei baze aeriene asediată de reţeaua teroristă Stat Islamic, anunţă Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

1161 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 100 de morţi în confruntări militare produse în ultimele zile în Siria

Cel puţin 100 de morţi în confruntări militare produse în ultimele zile în Siria

Cei mai mulţi dintre cei 100 de morţi sunt militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic, precizează OSDO.

Serviciile de securitate siriene au ajuns marţi în apropierea bazei militare Kweires, situată în provincia siriană Alep (nord). Baza aeriană, în care sunt zeci de militari, era asediată de aproape doi ani.

Recentele ofensive ale forţelor guvernamentale împotriva insurgenţilor au fost susţinute aerian de Rusia, iar, terestru, de trupe iraniene şi de militanţi Hezbollah.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici