Cel puţin 15 răniţi în Japonia, după deraierea unui tren

Un tren regional rapid a deraiat marţi în vestul Japoniei după ce s-a lovit de un camion la o trecere la nivel cu calea ferată, a anunţat poliţia.

125 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 15 răniţi în Japonia, după deraierea unui tren

Cel puţin 15 răniţi în Japonia, după deraierea unui tren

Accidentul s-a produs marţi după amiază, la Takasago, în prefectura Hyogo, în apropiere de gara Arai.

Camionul a rămas parţial blocat pe şine, după ce trenul l-a lovit din spate.

Printre cei 15 răniţi figurează şoferul camionului şi mecanicul de tren, care are fracturi multiple, potrivit presei. Ceilalţi sunt pasageri ai trenului care, la ora respectivă (între 15.00 şi 16.00 ora locală, 08.00-09.00 ora României), transporta 70 de persoane.

Locomotiva, precum şi un vagon, au ieşit de pe şine şi s-au oprit la capătul unui peron din gara vecină.

Posturile de televiziune au difuzat imagini cu trenul pe jumătate răsturnat.

Trenul a lovit şi două maşini staţionate într-o parcare de-a lungul căii ferate, potrivit imaginilor din elicopter difuzate de postul de televiziune public NHK.

Deraierile de trenuri sunt destul de rare în Japonia, dar se întâmplă din când în când ca maşini, biciclete sau alte vehicule să fie lovite la trecerile la nivel cu calea ferată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici