Cel puţin 18 imigranţi extracomunitari s-au înecat în Marea Egee

Cel puţin 18 imigranţi s-au înecat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Marea Egee, în largul coastelor Turciei, după scufundarea unei ambarcaţiuni care se îndrepta spre Grecia, relatează ziarul Le Figaro.

663 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 18 imigranţi extracomunitari s-au înecat în Marea Egee

Cel puţin 18 imigranţi extracomunitari s-au înecat în Marea Egee (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

O barcă plină cu extracomunitari s-a scufundat în cursul nopţii în Marea Egee, în largul coastelor vestice ale Turciei, în timp ce se îndrepta spre insula elenă Kalymnos.

Cel puţin 18 imigranţi au murit înecaţi, au transmis autorităţile turce.

Alte 14 persoane - sirieni, iranieni şi pakistanezi - au fost salvate de echipaje ale Pazei de Coastă turce, potrivit agenţiei de ştiri Dogan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici