Cel puţin 21 de imigranţi arestaţi în Calais, după incendierea unei baricade din arbori pe autostrada A16

Cel puţin 21 de imigranţi au fost arestaţi în Calais, după ce o barieră formată din arbori şi crengi a fost incendiată pe o autostradă din apropierea oraşului francez, informează BFM TV.

214 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 21 de imigranţi arestaţi în Calais, după incendierea unei baricade din arbori pe autostrada A16

Cel puţin 21 de imigranţi arestaţi în Calais, după incendierea unei baricade din arbori pe autostrada A16

Barajul fusese instalat pe autostrada A16, în apropierea comunei Guemps, în jurul orei locale 04:00 (05:00, ora României).

Datorită intervenţiei rapide a forţelor de ordine au fost arestaţi mai mulţi posibili suspecţi.

Traficul a fost perturbat pentru aproximativ 45 de minute.

Imigranţii arestaţi au fost găsiţi în urma percheziţiilor unor camioane şi se află în custodia poliţiei de frontieră.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici