Cel puţin 21 de persoane au fost rănite în urma unei explozii la o fabrică din Iran

Cel puţin 21 de persoane au fost rănite în urma unei explozii produse marţi seară la o fabrică de baterii situată în apropierea oraşului Aradan din Iran, au transmis oficialii locali, citaţi de publicaţia Ynet.

157 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 21 de persoane au fost rănite în urma unei explozii la o fabrică din Iran

Cel puţin 21 de persoane rănite în urma unei explozii la o fabrică din Iran

Majoritatea persoanelor rănite sunt în stare foarte gravă şi au fost transportate la spital cu ajutorul mai multor ambulanţe şi elicoptere.

Fabrica se ocupă cu producţia de baterii industriale şi pentru automobile şi este situată la aproximativ 125 de kilometri sud-est de capitala Teheran.

Accidentele industriale sunt relativ frecvente în Iran, din cauza condiţiilor de degradare avansate din cadrul fabricilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici