Cel puţin 21 de persoane, ucise în Afganistan într-un atac armat comis la o petrecere de nuntă

Cel puţin 21 de persoane au fost ucise în nordul Afganistanului, într-un atac armat comis de două grupări rivale în timpul unei ceremonii de căsătorie, relatează CNN News online.

234 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 21 de persoane, ucise în Afganistan într-un atac armat comis la o petrecere de nuntă

Cel puţin 21 de persoane, ucise în Afganistan într-un atac armat comis la o petrecere de nuntă (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Potrivit autorităţilor afgane, 21 de persoane au murit în cursul nopţii de duminică spre luni, în urma unui atac armat comis în timpul unei petreceri de nuntă organizată în nordul Afganistanului, în provincia Baghlan.

Disputa a doi bărbaţi înarmaţi a degenerat într-un conflict armat în care au fost implicate toate persoanele participante la ceremonia de căsătorie, a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Sediq Sediqqi.

Membrii celor două grupuri au început să tragă unii asupra altora, însă în timpul conflictului au fost ucise şi persoane care nu erau implicate în disputa celor două grupări. Printre cei ucişi se află şi doi adolescenţi, iar alte opt persoane au fost rănite, a mai declarat Sediq Sediqqi. Cauza disputei nu este încă identificată.

Potrivit lui Sediqqi, Ministerul de Interne al Afganistanului a solicitat poliţiei din Baghlan deschiderea unei anchete pentru identificarea tuturor celor implicaţi în conflictul armat din cursul nopţii de duminică spre luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici