Cel puţin 24 de morţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, în Iran

Cel puţin 24 de turişti irakieni au murit, iar alţi 16 au fost răniţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, în nordul Iranului, informează Televiziunea publică de la Teheran, citată de site-ul ziarului Le Figaro.

141 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 24 de morţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, în Iran

Cel puţin 24 de morţi după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, în Iran (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Autocarul, care circula din Teheran spre litoralul Mării Caspice, a căzut într-o prăpastie, în zona Munţilor Alborz.

Douăzeci şi patru de turişti irakieni au murit pe loc, iar alţi 16 au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spitalele din apropiere.

Accidentele rutiere sunt frecvente în Iran. În anul 2014, bilanţul accidentelor rutiere a fost de 18.000 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici