Cel puţin 33 de morţi, majoritatea copii, într-un accident de autocar produs în Maroc

Cel puţin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit după ce un autocar a intrat în coliziune cu o cisternă, vineri, în Maroc, anunţă surse citate de Reuters.

143 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 33 de morţi, majoritatea copii, într-un accident de autocar produs în Maroc

Cel puţin 33 de morţi, majoritatea copii, într-un accident de autocar produs în Maroc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Avem multe cadavre complet carbonizate. Autorităţile sunt în contact cu proprietarii autocarului pentru a se stabili identităţile victimelor", a declarat Benmane Fadli, un oficial din cadrul Ministerului marocan al Transporturilor.

Autocarul plecase din oraşul de coastă Benslimane spre Laayoune, în provincia marocană Sahara de Vest.

Autocarul a intrat în coliziune cu o cisternă şi a luat foc, în zona Shbeka (provincia Tan-Tan), în sudul Marocului.

Cel puţin 33 de oameni au murit în accident. Majoritatea victimelor sunt elevi care se întorceau de la un concurs de atletism desfăşurat în Benslimane. Zece persoane au fost rănite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici