Cel puţin 51 de românce acuzate de practicarea prostituţiei la Roma au primit ordine de expulzare

Cel puţin 51 de românce acuzate de practicarea prostituţiei au primit ordine de expulzare în urma unei razii efectuate de poliţia din Roma, informează pagina online a agenţiei ASCA.

89 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 51 de românce acuzate de practicarea prostituţiei la Roma au primit ordine de expulzare

Cel puţin 51 de românce acuzate de practicarea prostituţiei la Roma au primit ordine de expulzare (Imagine: Mediafax FotoAFP)

Optzeci şi două de prostituate originare din Europa de Est au fost identificate în cursul raziei efectuate de poliţia italiană în zonele Salaria, Prenestina, Prati Fiscali şi Primavera, situate în nordul capitalei Italiei.

Poliţia, în colaborare cu Oficiul pentru Imigraţie au emis ordine de expulzare pe numele a 37 de românce care practicau prostituţia, în timp ce alte 14 tinere aveau deja astfel de ordine care însă nu fuseseră puse în aplicare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici