Cel puţin 66 de elevi, răniţi într-un atac cu spray iritant într-o şcoală din Germania

Cel puţin 66 de elevi au suferit răni uşoare după ce doi colegi au folosit marţi sprayuri cu gaz iritant într-o şcoală din nordul Germaniei, informează site-ul de ştiri NDR.de.

28497 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 66 de elevi, răniţi într-un atac cu spray iritant într-o şcoală din Germania

Cel puţin 66 de elevi, răniţi într-un atac cu spray iritant într-o şcoală din Germania

Doi elevi de 14 şi 15 ani sunt cercetaţi de poliţie după ce au utilizat spray cu piper într-o şcoală din localitatea Weyhe, situată la periferia oraşului Bremen, în nordul Germaniei.

Cel puţin 66 de elevi au fost răniţi uşor în incident, având iritaţii ale căilor respiratorii şi ale ochilor.

Peste 30 de ambulanţe au fost trimise la instituţia de învăţământ, care a fost evacuată de poliţie.

Cei doi elevi au recunoscut faptele, dar nu se cunosc motivele atacului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici