Cel puţin 700 de răniţi în urma cutremurului din sudul Iranului

Cel puţin 700 de persoane au fost rănite în urma cutremurului produs miercuri dimineaţă în regiunea Hormozgan, în sudul Iranului, anunţă presa de stat iraniană, citată de CNN.

15 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 700 de răniţi în urma cutremurului din sudul Iranului

Cel puţin 700 de răniţi, în urma unui cutremur produs în Iran (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Locuitorii oraşului portuar Bandar Abbas au ieşit pe străzi după cutremurul de 4,9 grade produs la ora 2.56 (1.26 ora României), precizează postul Press TV.

Bilanţul anunţat iniţial de autorităţile iraniene era de 209 răniţi.

Iranul este situat într-o zonă de falii seismice, iar cutremurele sunt frecvente în această ţară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici