Cel puţin 75 de persoane, reţinute în cursul protestelor de la New York - VIDEO

Incidente violente au izbucnit în cursul protestelor "Ocupaţi Wall Street "din New York, forţele de ordine reţinând aproximativ 75 de persoane, .

137 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 75 de persoane, reţinute în cursul protestelor de la New York - VIDEO

Cel puţin 75 de persoane, reţinute în cursul protestelor de la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sute de demonstranţi au revenit în Parcul Zuccotti, iar alţii se îndreptau spre bursa din New York (NYSE), ridicând baricade metalice în zona districtului financiar din Manhattan. Forţele de ordine au intervenit pentru a se evita blocarea circulaţiei, izbucnind o serie de incidente violente, informează CNN.

Cel puţin 75 de protestatari au fost reţinuţi, iar poliţia a restricţionat accesul în aceste zone, riveranii fiind rugaţi să ţină la vedere documentele de identitate.

Protestatarii din cadrul mişcării Occupy Wall Street au cerut organizarea unei zile de acţiune la împlinirea, joi, a două luni de debutul manifestaţiilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici