Cel puţin nouă morţi, în explozii urmate de un asalt asupra Ministerului irakian al Justiţiei

Cel puţin nouă persoane au fost ucise, iar alte 25 rănite, joi, într-o serie de explozii simultane, urmate de atacuri armate asupra Ministerului Justiţiei efectuate de persoane înarmate, în centrul Bagdadului, au declarat surse medicale şi din domeniul securităţii.

192 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă morţi, în explozii urmate de un asalt asupra Ministerului irakian al Justiţiei

Cel puţin nouă morţi, în explozii urmate de un asalt asupra Ministerului irakian al Justiţiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Trei explozii, aparent atentate cu bombe, au avut loc în apropierea sediilor ministerelor de Externe şi Culturii, către ora locală 13.30 (12.30, ora României), în timp ce persoane înarmate luau cu asalt sediul Ministerului Justiţiei, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt în domeniul luptei împotriva terorismului, Sabah Nouri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici