Cel puţin patru morţi în urma bombardamentelor efectuate de armata rusă în Ucraina

Bilanţul bombardamentelor efectuate în ultimele 24 de ore asupra a nouă regiuni din Ucraina este de cel puţin patru morţi şi numeroşi răniţi, anunţă autorităţile ucrainene, conform cotidianului Le Monde.

155 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi în urma bombardamentelor efectuate de armata rusă în Ucraina

Cel puţin patru morţi în urma bombardamentelor efectuate de armata rusă în Ucraina

Două femei au fost ucise, iar alte patru persoane, inclusiv un copil, au fost rănite în urma unui atac cu rachete lansat de armata rusă asupra unei preţe comerciale din localitatea Şevcenkove, situată în regiunea Harkov.

Oleh Sinehubov, guvernatorul regional, a declarat că a fost lansată o investigaţie privind crime de război.

Alte două persoane au fost ucise în regiunea Doneţk, unde au fost raportaţi şi patru răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
ucraina,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici