Cel puţin şapte morţi şi zeci de răniţi în urma atacului rus asupra orăşelului ucrainean Cernihiv

Cel puţin şapte persoane au fost ucise, iar alte câteva zeci au fost rănite în urma unui atac cu rachete atribuit armatei ruse care a vizat orăşelul Cernihiv, situat în nordul Ucrainei.

381 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şapte morţi şi zeci de răniţi în urma atacului rus asupra orăşelului ucrainean Cernihiv

Cel puţin şapte morţi şi zeci de răniţi în urma atacului rus asupra orăşelului ucrainean Cernihiv

Potrivit celui mai nou bilanţ, anunţat de ministrul ucrainean de Interne, Ihor Klimenko, cel puţin şapte persoane au fost ucise, iar aproximativ 90 au fost rănite în atac, informează site-ul Tagesschau.de. Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.

La rândul său, armata rusă a anunţat, sâmbătă, "neutralizarea" a 150 de militari ucraineni care traversaseră vineri Fluviul Nipru spre o zonă aflată sub ocupaţie militară rusă.

De altfel, autorităţile ruse au anunţat doborârea unei drone ucrainene care a încercat să atace o bază aeriană din regiunea Novgorod, situată la nord-vest de Moscova. Nu au fost raportate victime, dar un avion militar rus care era staţionat a fost avariat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici