Cel puţin şase militanţi proiranieni, ucişi în Siria, într-un atac cu rachete atribuit Israelului

  • Cel puţin şase militanţi proiranieni, ucişi în Siria, într-un atac cu rachete atribuit Israelului
  • Rachete israeliene au vizat poziţii militare situate la periferia oraşului Damasc
  • Israelul efectuează frecvent raiduri aeriene în Siria, vizând poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate organizaţiei Hezbollah
938 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase militanţi proiranieni, ucişi în Siria, într-un atac cu rachete atribuit Israelului

Cel puţin şase militanţi proiranieni, ucişi în Siria, într-un atac cu rachete atribuit Israelului

Cel puţin şase combatanţi din cadrul unor grupuri islamiste proiraniene au fost ucişi în urma unui atac cu rachete atribuit Israelului, anunţă Organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Armata siriană a anunţat, conform agenţiei SANA, că a reuşit interceptarea unor rachete israeliene lansate în cursul nopţii din zona Înălţimilor Golan spre obiective situate la periferia oraşului Damasc.

Unele rachete au distrus depozite de armament ale unor grupuri proiraniene situate în zona Al-Kiswah, la periferia sudică a Damascului, şi în apropierea unui drum care face legătura între capitala Siriei şi frontiera cu Libanul. De asemenea, au fost atacate poziţii ale Diviziei a IV-a a Armatei siriene.

Şase combatanţi proiranieni au fost ucişi, anunţă Organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Armata israeliană nu a făcut niciun comentariu pe tema operaţiunii.

Israelul efectuează frecvent raiduri aeriene în Siria, vizând poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate organizaţiei şiite libaneze Hezbollah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici