Cel puţin un rănit în schimburi de focuri în oraşul german München

Cel puţin o persoană a fost rănită într-un schimb de focuri care a avut loc marţi seară în centrul oraşului german Munchen, anunţă autorităţile locale, citate de site-ul publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

780 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un rănit în schimburi de focuri în oraşul german München

Cel puţin un rănit în schimburi de focuri în oraşul german München

Schimbul de focuri a avut loc în cartierul Maxvorstadt, situat în centrul oraşului Munchen.

Poliţia a îndemnat locuitorii să rămână în case până la încheierea incidentului. Conform anchetatorilor, trei persoane au fost implicate în schimbul de focuri, una fiind rănită.

Un suspect a fost reţinut, iar autorităţile nu cred că este vorba de un incident cu caracter terorist, ci probabil de o reglare de conturi între grupuri infracţionale.

"A fost vorba de un conflict între două grupuri. Au fost trase câteva focuri de armă. Un suspect este interogat", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Munchen.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici