Cele cinci cuvinte care au provocat unei companii pierderi de 14 miliarde de dolari

  • Şeful şi totodată fondatorul Tesla, Elon Musk, a generat o pierdere de 14 miliarde de dolari companiei, zilele trecute
  • Investitorii au renunţat la acţiunile companiei după ce Musk a scris pe Twitter că preţul lor este prea ridicat
2000 afișări
Imaginea articolului Cele cinci cuvinte care au provocat unei companii pierderi de 14 miliarde de dolari

Cele cinci cuvinte care au provocat Tesla pierderi de 14 miliarde de lei

Şeful şi totodată fondatorul Tesla, Elon Musk, a generat o pierdere de 14 miliarde de dolari companiei după ce a scris zilele trecute pe Twitter că preţul acţiunilor este prea ridicat. 
 
Elon Musk însuşi a pierdut 3 miliarde de dolari, în condiţiile în care investitorii s-au grăbit să vândă acţiunile.  
 
„Preţul acţiunilor Tesla este prea ridicat” („Tesla stock price too high), a scris Musk într-o postare pe Twitter. Într-o altă postare, acesta a  scris să prietena s-a supărat pe el, în timp ce o altă postare suna astfel: „Furie, furie pentru că piere simţul raţiunii”. 

Vineri, jurnaliştii de la Wall Street Journal l-au întrebat pe Elon Musk dacă a glumit atunci când a scris postarea. „Nu”, a răspuns acesta.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici