Ceremonii funebre în Polonia şi Rusia, la 5 ani de la prăbuşirea avionului preşedintelui Kaczynski

Ceremonii funebre au fost organizate, vineri, în Polonia şi Rusia la cinci ani de la accidentul aviatic soldat cu moartea preşedintelui Lech Kaczynski şi a altor 95 de cetăţeni polonezi, informează site-ul postului Radio Polonia.

413 afișări
Imaginea articolului Ceremonii funebre în Polonia şi Rusia, la 5 ani de la prăbuşirea avionului preşedintelui Kaczynski

Ceremonii funebre în Polonia şi Rusia, la 5 ani de la prăbuşirea avionului preşedintelui Kaczynski (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonii speciale au fost organizate în numeroase oraşe din Polonia, dar şi la locul accidentului, în apropierea aeroportului Smolensk, în vestul Rusiei.

Un minut de reculegere a fost ţinut vineri la ora 8.25 la Cimitirul militar Powazki din Varşovia.

Avionul oficial polonez s-a prăbuşit pe 10 aprilie 2010 în apropierea aeroportului militar rus Smolensk, provocând moartea a 96 de persoane, inclusiv a preşedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, a soţiei acestuia, a guvernatorului Băncii centrale poloneze şi a unor oficiali militari de rang înalt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici