Certificatul verde devine obligatoriu la Vatican din 1 octombrie

  • Certificatul verde devine obligatoriu la Vatican din 1 octombrie.
  • Decizia a fost luată de Comisia Pontifică pentru statul Vatican.
495 afișări
Imaginea articolului Certificatul verde devine obligatoriu la Vatican din 1 octombrie

Certificatul verde devine obligatoriu la Vatican din 1 octombrie

De la 1 octombrie, intrarea în Vatican va fi permisă numai cu „green pass-ul”, scrie agenţia ANSA.

Decizia a fost luată de Comisia Pontifică pentru statul Vatican.

„Începând cu 1 octombrie 2021 este permisă intrarea în Vatican exclusiv cu certificatul verde european sau cu un test COVID-19 negativ”, se arată în decizie.

Italia a devenit joi prima ţară din Europa care a impus obligativitatea certificatului verde pentru toţi angajaţii. Măsura va fi introdusă din 15 octombrie şi va rămâne în vigoare până la sfârşitul anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici