Cinci ani de închisoare pentru un italian care a violat o româncă

Un tribunal din Roma a decis condamnarea la cinci ani de închisoare a unui italian găsit vinovat de violarea unei românce în vârstă de 38 de ani, relatează site-ul TGcom.it.

34 afișări
Imaginea articolului Cinci ani de închisoare pentru un italian care a violat o româncă

Cinci ani de închisoare pentru un italian care a violat o româncă

Italianul Alessio Amadio, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit vinovat de violarea unei românce de 38 de ani pe care a ameninţat-o cu un cuţit. Românca a fost violată la 15 mai 2008 într-un call-center din Roma unde lucra ca menajeră. Autorul violului este soţul patroanei call-center-ului.

"Nu doar că am fost violată la ora 6 dimineaţa în timp ce făceam curăţenie, dar mi-am pierdut şi locul de muncă", a declarat Magdalena, victima violului. "Primăria mi-a promis că mă va ajuta, dar nici măcar nu s-a constituit în parte civilă la proces. Eu nu cer nimic, decât să îmi primesc înapoi locul de muncă", adaugă victima.

Judecătorul Gennaro Romano a decis ca victima româncă să primească daune în valoare de 15.000 de euro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici