Cinci imigranţi români suspectaţi de agresarea unui bărbat, daţi în urmărire la Londra

Autorităţile britanice au dat în urmărire cinci imigranţi români suspectaţi de agresarea unui tânăr în orăşelul Harrow, situat la periferia Londrei.

127 afișări
Imaginea articolului Cinci imigranţi români suspectaţi de agresarea unui bărbat, daţi în urmărire la Londra

Cinci imigranţi români suspectaţi de agresarea unui bărbat, daţi în urmărire la Londra - presă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut loc duminică în zona Station Road din Harrow, unde un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost bătut de cinci imigranţi români, informează site-ul de ştiri GetWestLondon.co.uk.

Victima a suferit plăgi abdominale şi craniene, dar rănile nu prezintă risc vital.

Autorităţile au dat în urmărire cinci suspecţi despre care se crede că sunt imigranţi români.

Bărbatul agresat rămâne internat în Spitalul Northwick Park din Londra.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici